EVENTS

CC Events is aanwezig op grote evenementen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
CC Events biedt een schaal van opties voor publieke en zakelijke evenementen.

EVENTS

CC Events is aanwezig op grote evenementen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.
CC Events biedt een schaal van opties voor publieke en zakelijke evenementen.

Sitecrew

Sitecrew zorgt dat al het geleverde materiaal op het evenemententerrein (on-site) op zijn plek staat, aangesloten is en festival klaar is. CC Events is verantwoordelijk voor de stroomvoorziening, binnen en buitenlijn van de hekken, decoratie en banners, vloeren, tenten, podiumbouw en aansluiten van licht en geluid. Uiteraard worden de meeste van deze diensten ook door verhuurders zelf aangeboden bij de verhuur.

CC Events zet al meer dan tien jaar sitecrew werkzaamheden neer voor verschillende opdrachtgevers. CC Events maakt bij deze projecten gebruik van haar eigen projectleiders, ervaren personeel die zelfstandig werken en kan zo de volledige operationele productie op zich nemen.

CC Events neemt verantwoordelijkheid over alle ‘hardware’ van uw evenement. Het team van CC Events is geselecteerd op fysieke kwaliteiten, communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen. Hierdoor kan onze sitecrew niet alleen zwaar werk verrichten, maar ook goed meedenken met de opdrachtgever.

Onze projectleiders nemen hierin ook graag een last van uw schouders. Met meer dan tien jaar sitecrew-ervaring weten zij ieder project, klein of groot, tot een goed resultaat te brengen. Zij kunnen de gehele operationele productie op zich nemen. Dan hoeft u daar niet meer naar om te kijken.

Food & Beverages

CC Events levert al meer dan 14 jaar horecadiensten op vrijwel ieder type evenement. Zo is CC Events trouwe partner van zowel festivals, sportevenementen en zakelijke evenementen. Wij houden altijd rekening met de verschillende typen bezoekers die op evenementen komen.

CC Events levert daarin vrijwel alle denkbare diensten om een fantastisch resultaat neer te zetten met barhoofden, runners en spontaan barpersoneel op festivals tot banqueting medewerkers in pak op een bruiloft of seminar. Ook biedt CC Events de mogelijkheid om de volledige drank en catering te verzorgen met een door u gekozen assortiment.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw evenement te bespreken.

Finance

Als ervaren toeleverancier in de evenementenbranche, weet CC Events hoe belangrijk het is dat de financiën of accreditatie in goede handen zijn op uw evenement. Ons finance-team bestaat daarom uit ervaren en betrouwbare mannen en vrouwen waar u op kunt rekenen. Wij zijn vertrouwd met vrijwel ieder kassasysteem, studeren in een financiële richting of hebben jaren ervaring en hebben een professionele en representatieve uitstraling.

CC Events voert opdrachten op het gebied van finance met zowel kassières als hoofdkassières. Wij kunnen de complete financiën uit handen nemen en zelf muntenkassa’s leveren.

CONTACT

+31 6 5230 0611 • info@ccevents.nl

Sven van der Zaken - checkcrew

Sven van der Zaken

Algemeen Manager
+31 6 36 13 47 25
sven@ccevents.nl
Jerry Ewo

Jerry Ewo

Bram Mars

Bram Mars

Cherie van der Veen - CheckCrew

Cherie van der Veen

Office Manager
+31 6 12 59 26 51
cherie@ccevents.nl
Rody

Rody Gibbes

Dimitri Rats

Dimitri Rats

Kirsten Havik - CheckCrew

Kirsten Havik

F&B Manager
+31 6 10 73 50 45
kirsten@ccevents.nl
Guido van Slogteren

Guido van Slogteren

Sven Schelvis

Sven Schelvis

CC Events BV

De Trompet 1625
1967 DB Heemskerk

K.v.K.: 68824076
BTW: NL857608320B01